Hoofd : Bestandsextensies : .ybk Het dossier

.ybk Bestandsextensie

Bestandstype1 Microsoft Encarta Yearbook File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is YBK file?

Bevat updates van artikelen en andere inhoud in de Encarta-encyclopedie; helpt bij het up-to-date houden van Encarta-informatie zonder het volledige programma te upgraden; in de map "\ Program Files \ Microsoft Reference \ Encarta Encyclopedia \ UpdateXX \".

Programma's die openen YBK bestanden
Windows
Microsoft Encarta Encyclopedia

Bestandstype2 YanCEyWare eBook

Ontwikkelaar YanCEyWare
Categorie eBook-bestanden
Formaat Binary

.YBK optienummer2

Elektronisch boek dat kan worden gelezen op een desktopcomputer met behulp van YanCEyDesktop; kan ook worden gelezen op een Pocket PC PDA met behulp van YanCEyWare Reader; ondersteunt tekst, afbeeldingen, markeringen, koppelingen over e-books en paginaweergavehistorie; gemeenschappelijk formaat dat wordt gebruikt voor het opslaan van De Kerk van de Heiligen der Dagen literatuur en andere religieuze teksten, hoewel het ook kan worden gebruikt voor andere non-fictie en fictieve teksten.

Meer informatie

YBK-bestanden moeten worden opgeslagen in de map \ Library \ van de SD-kaart die door de PDA wordt gebruikt om correct te werken.

YanCEyWare Reader voor Pocket PC en Windows Mobile werd gedistribueerd als donatie -ware van de YanCEyWare-website. De software is echter niet langer beschikbaar of wordt onderhouden.

Programma's die openen YBK bestanden
Windows
YanCEyDesktop

Over YBK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ybk is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype YanCEyWare eBook beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.