Hoofd : Bestandsextensies : .ybd Het dossier

.ybd Bestandsextensie

Bestandstype YobiDrive Link File

Ontwikkelaar EZC Group
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.YBD optienummer

Bestand gebruikt door YobiDrive, een service voor het delen van bestanden die veilige online opslaglocaties voor bestanden en mappen biedt; slaat een koppeling op naar een bestand of map die beschikbaar is op een YobiDrive; gebruikt als een snelkoppeling naar een extern bestand opgeslagen op een YobiDrive, zoals een document of een video.

Meer informatie

Als u dubbelklikt, worden YBD-bestanden geopend door YobiExplorer, de desktoptoepassing waarmee gebruikers door YobiDrives kunnen bladeren.

YobiDrive ondersteunt versleutelde opslag, evenals wachtwoordbeveiliging en andere authenticatiemechanismen. Met deze service kunnen gebruikers veilig bestanden delen met andere gebruikers, wat handig is voor persoonlijke en zakelijke doeleinden.

Programma's die openen YBD bestanden
Android
YobiDrive

Over YBD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ybd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype YobiDrive Link File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.