Hoofd : Bestandsextensies : .xtodvd Het dossier

.xtodvd Bestandsextensie

Bestandstype ConvertXtoDVD Project File

Ontwikkelaar VSO Software
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.XTODVD optienummer

Project gemaakt en gebruikt door ConvertXtoDVD, een hulpprogramma voor het maken van dvd's; bevat alle gegevens met betrekking tot een project, met inbegrip van bronbestandlocaties, aangepaste instellingen en dvd-menu's; kan op een later tijdstip worden geopend en bewerkt.

Meer informatie

Als u een project wilt maken, laden of opslaan, selecteert u Bestand → Project en kiest u de gewenste actie. Wanneer projecten van nul worden gemaakt, worden ze gemaakt met opgeslagen instellingen die vooraf zijn geladen vanaf het moment dat ConvertXtoDVD voor het eerst werd gestart. Nadat u een project hebt opgeslagen, verandert u de locatie van de bronbestanden niet, anders wordt het project niet geladen.

Gemeenschappelijk XTODVD bestandsnamen

MyDVD.xtodvd - De standaardnaam die door de toepassing aan een project wordt gegeven.

Programma's die openen XTODVD bestanden

Over XTODVD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .xtodvd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ConvertXtoDVD Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.