Hoofd : Bestandsextensies : .xpt Het dossier

.xpt Bestandsextensie

Bestandstype1 Mozilla Firefox Component

Ontwikkelaar N/A
Categorie Plugin bestanden
Formaat N/A

Wat is XPT file?

Een XPT-bestand is een component die wordt gebruikt door Mozilla Firefox, een platformonafhankelijke webbrowser. Het bevat een plug-in (zoals flashplayer.xpt) die functies en functionaliteit toevoegt aan de webbrowser. XPT-bestanden worden geïnstalleerd in de map Componenten van de webbrowser.

Programma's die openen XPT bestanden
Windows
Mozilla Firefox
Linux
Mozilla Firefox
Macintosh
Mozilla Firefox

Bestandstype2 SAS Transport File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.XPT optienummer2

Gegevensformaat van SAS (Statistical Analysis Software) dat is ontworpen om compatibel te zijn met andere computersystemen; gebruikt om een SAS-gegevensset naar een ander platform of softwareprogramma te exporteren; ook wel een SAS XPORT-bestand genoemd.

Programma's die openen XPT bestanden
Windows
SAS Analytics sofware

Over XPT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .xpt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype SAS Transport File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.