Hoofd : Bestandsextensies : .xpd Het dossier

.xpd Bestandsextensie

Bestandstype1 PlayStation Store PSP License File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is XPD file?

Licentiebestand gedownload samen met inhoud van de Sony PlayStation Store; gebruikt voor Digital Rights Management (DRM \ | rm) en vereist voor het overzetten van games en andere gedownloade bestanden naar het PlayStation Portable (PSP) -apparaat.

Meer informatie

XPD-bestanden worden verkregen door de PlayStation Network Downloader (PSND) bij het downloaden van bestanden uit de PlayStation Store voor PSP.

Programma's die openen XPD bestanden
Windows
Sony PlayStation Network Downloader

Bestandstype2 XML Pipeline Document

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.XPD optienummer2

Webpagina gegenereerd op basis van een XML-document, meestal via een XSLT-transformatie; ontwikkeld door Joshua Tauberer om GovTrack.us en andere websites te voeden

Programma's die openen XPD bestanden

Over XPD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .xpd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype XML Pipeline Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.