Hoofd : Bestandsextensies : .xojo_binary_toolbar Het dossier

.xojo_binary_toolbar Bestandsextensie

Bestandstype Xojo Binary Toolbar File

Ontwikkelaar Xojo, Inc.
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

.XOJO_BINARY_TOOLBAR optienummer

Bestand gemaakt door Xojo, een IDE waarmee gebruikers platformonafhankelijke applicaties kunnen ontwikkelen; bevat werkbalkgegevens in binaire indeling, zoals voorgestelde interfaces en gedeclareerde methoden.

Meer informatie

Xojo-werkbalken kunnen in drie verschillende indelingen worden opgeslagen, afhankelijk van het geselecteerde projectformaat. De indelingen zijn onder meer: Project (tekst), Binair en XML. U hoeft geen productlicentie te hebben om het XOJO_BINARY_TOOLBAR-bestand te maken.

Als u het bestand XOJO_BINARY_TOOLBAR wilt maken, selecteert u Invoegen → Werkbalk en geeft u de werkbalk een naam. Nadat u de werkbalk hebt gemaakt, selecteert u deze in het linkerdeelvenster en selecteert u Bestand → Exporteren [naam werkbalk] ..., kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

Als u een XOJO_BINARY_TOOLBAR wilt importeren, selecteert u Bestand → Importeer ..., navigeer naar het bestand en klik op Importeren.

OPMERKING: REAL Software Real Studio werd Xojo, Inc. Xojo in 2013.

Programma's die openen XOJO_BINARY_TOOLBAR bestanden
Windows
Xojo
Linux
Xojo
Macintosh
Xojo

Over XOJO_BINARY_TOOLBAR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .xojo_binary_toolbar is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Xojo Binary Toolbar File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.