Hoofd : Bestandsextensies : .xojo_binary_project Het dossier

.xojo_binary_project Bestandsextensie

Bestandstype Xojo Binary Project File

Ontwikkelaar Xojo, Inc.
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

.XOJO_BINARY_PROJECT optienummer

Project gemaakt door Xojo, een IDE gebruikt voor het maken van desktop-, webmobiele en webapplicaties; bevat gegevens in binaire indeling die verwijzen naar de inhoud van de applicatie, inclusief menu's, vensters en build-instellingen; kan worden ingebouwd in een uitvoerbaar bestand.

Meer informatie

Xojo-projecten kunnen in drie verschillende indelingen worden opgeslagen: Project (tekst), Binair en XML. Als u geen productlicentie hebt, kunt u alleen opslaan in het binaire formaat, dat sterk lijkt op het oude binaire formaat van Real Studio.

Als u het XOJO_BINARY_PROJECT-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Nieuw project. .., benoem de toepassing en klik op "OK". Nadat u het project hebt gemaakt, selecteert u Bestand → Opslaan als ..., kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

OPMERKING: REAL Software Real Studio werd Xojo, Inc. Xojo in 2013.

Programma's die openen XOJO_BINARY_PROJECT bestanden
Windows
Xojo
Linux
Xojo
Macintosh
Xojo

Over XOJO_BINARY_PROJECT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .xojo_binary_project is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Xojo Binary Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.