Hoofd : Bestandsextensies : .xnt Het dossier

.xnt Bestandsextensie

Bestandstype QuarkXPress Extension File

Ontwikkelaar Quark Software
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

.XNT optienummer

Toepassingsextensie gebruikt door QuarkXPress, een programma dat wordt gebruikt voor professionele publicaties; breidt de functionaliteit van de standaard QuarkXPress-applicatie uit; gebruikt voor het toevoegen van nieuwe componenten aan de gebruikersinterface, het importeren en exporteren van nieuwe bestandstypen, het verbeteren van applicatie workflows of het toevoegen van andere functies.

Meer informatie

Verschillende XNT-bestanden worden meegeleverd met de QuarkXPress-installatie. Ze bevinden zich in de map / XTensions /. Als u een extensie wilt uitschakelen, plaatst u deze in de map XTensions Disabled.

Programma's die openen XNT bestanden
Windows
QuarkXPress
Macintosh
QuarkXPress

Over XNT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .xnt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype QuarkXPress Extension File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.