Hoofd : Bestandsextensies : .xmv Het dossier

.xmv Bestandsextensie

Bestandstype Xbox Media Video File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.XMV optienummer

Videobestand gebruikt door sommige games voor het Xbox-consolesysteem; gebruikt een door Microsoft ontwikkeld formaat dat specifiek is bedoeld voor weergave op de Xbox; meestal geconverteerd van een .WMV -bestand naar het XMV-formaat met behulp van xmvtool, een programma dat is meegeleverd met de Xbox-software-ontwikkelingskit van Microsoft.

Meer informatie

Een open source-programma genaamd Microsoft XMV demuxer kan worden gebruikt om XMV-bestanden te demuxen. Dit programma wordt gedistribueerd als onderdeel van FFmpeg in het broncodebestand xmv.c.

Programma's die openen XMV bestanden
Windows
FFmpeg
Linux
FFmpeg
Macintosh
FFmpeg

Over XMV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .xmv is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Xbox Media Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.