Hoofd : Bestandsextensies : .xfdl Het dossier

.xfdl Bestandsextensie

Bestandstype XFDL File

Ontwikkelaar UWI
Categorie Web-bestanden
Formaat XML

.XFDL optienummer

Extensible Forms Description Language (XFDL) bestand dat XML gebruikt om een gestructureerde, juridisch bindende bedrijfsvorm te beschrijven; bevat bedrijfsformuliergegevens inclusief lay-out, zakelijke transactiedetails, inline wiskundige en voorwaardelijke uitdrukkingen en digitale handtekeningen; pakt zakelijke transactiebehoeften aan voor niet-afwijzing, controleerbaarheid, veiligheid en behoud van context.

Meer informatie

XFDL-bestanden zijn ontworpen om gestandaardiseerde en uitwisselbare bedrijfsvormen te creëren. Ze zijn aangepast van de Universal Forms Description Language (UDFL) om het XML-formaat op te nemen. Ze worden gebruikt in e-commerce transacties van bedrijven en overheden.

OPMERKING: IBM heeft PureEdge Solutions gekocht, de ontwikkelaar van het PureEdge Viewer-programma. De luchtmacht van de Verenigde Staten heeft het gebruik van de PureEdge Viewer-software stopgezet. Gebruik in plaats daarvan de Lotus Forms Viewer.

Programma's die openen XFDL bestanden
Windows
Notepad++
IBM Lotus Forms Viewer

Over XFDL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .xfdl is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype XFDL File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.