Hoofd : Bestandsextensies : .xel Het dossier

.xel Bestandsextensie

Bestandstype Expression Encoder Live Encoding File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Videobestanden
Formaat XML

.XEL optienummer

instellingenbestand gemaakt door Expression Encoder, een toepassing voor het transcoderen van video die is meegeleverd met Microsoft Expression Studio; slaat de presets op voor een live videocoderingssessie en bevat verwijzingen naar de bronmedia evenals de transcoderingsinstellingen voor elk bestand; opgeslagen in een XML-indeling.

Meer informatie

Live-coderingen worden uitgevoerd terwijl de video wordt gestreamd. Een XEL-bestand kan bijvoorbeeld instellingen opslaan voor het coderen van een live webcast in een videostream of -bestand. Live-coderingen verschillen van coderingstaken, die worden opgeslagen in de .XEJ -indeling. OPMERKING: Expression Encoder is gratis beschikbaar of als onderdeel van Microsoft Expression Studio.

Programma's die openen XEL bestanden

Over XEL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .xel is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Expression Encoder Live Encoding File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.