Hoofd : Bestandsextensies : .xbap Het dossier

.xbap Bestandsextensie

Bestandstype XAML Browser Application File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Binary

.XBAP optienummer

Internettoepassingsbestand gebruikt door XAML Browser Application (XBAP) -technologie, waarmee rijke internettoepassingen kunnen worden uitgevoerd in webbrowsers; bevat een gecompileerd programmabestand, vergelijkbaar met een .EXE bestand maar voor de webbrowser; uitgevoerd in een sandbox om beveiliging te bieden.

Meer informatie

XBAP-bestanden kunnen worden gecompileerd met behulp van Microsoft Visual Studio. Ze vereisen dat het .NET-framework van Microsoft wordt geïnstalleerd om te kunnen worden uitgevoerd. Ze kunnen worden geïmplementeerd vanaf een webserver of als zelfstandige toepassing en kunnen worden gestart in Internet Explorer of Firefox. OPMERKING: XAML-browsertoepassingen zijn Windows Presentation Foundation-programma's (WPF) die in de browser worden uitgevoerd.

Programma's die openen XBAP bestanden
Windows
Microsoft Internet Explorer
Microsoft Edge

Over XBAP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .xbap is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype XAML Browser Application File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.