Hoofd : Bestandsextensies : .x86 Het dossier

.x86 Bestandsextensie

Bestandstype Linux Executable File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Binary

.X86 optienummer

Uitvoerbaar programmabestand gemaakt voor het Linux-besturingssysteem; bevat een toepassing in binaire indeling die wordt uitgevoerd als een uitvoerbaar bestand; vergelijkbaar met het bestand .EXE in Microsoft Windows.

Meer informatie

Als u de uitvoering van het X86-bestand wilt inschakelen, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand, selecteert u Eigenschappen, klikt u op het tabblad 'Machtigingen' en vinkt u het selectievakje 'Bestand uitvoeren als programma' naast 'Uitvoeren' aan. Als Linux er nog steeds niet in slaagt om het X86-bestand uit te voeren, is het hoogstwaarschijnlijk dynamisch gekoppeld aan bibliotheken, dus moet je de ontbrekende bibliotheken installeren voordat het X86-bestand kan worden uitgevoerd.

Programma's die openen X86 bestanden
Linux
Linux

Over X86 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .x86 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Linux Executable File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.