Hoofd : Bestandsextensies : .wvm Het dossier

.wvm Bestandsextensie

Bestandstype Google Play Video File

Ontwikkelaar Google
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.WVM optienummer

Een WVM-bestand is een videobestand gebruikt door Google Play Movies & TV, een Android-app die wordt gebruikt om gekochte of gehuurde films en tv-programma's te bekijken. Het bevat video gedownload van Google Play die is opgeslagen in een eigen indeling vergelijkbaar met MPEG-4. WVM-bestanden worden versleuteld met Widevine, een DRM-platform voor het beschermen van auteursrechtelijk beschermde inhoud.

Meer informatie

Waarschijnlijk zie je het echte WVM-bestand nooit op je Android-apparaat. U zult waarschijnlijk de film of het tv-programma alleen zien in het WVM-bestand in Google Play Movies & TV-app. Als u echter een bestandsbeheerder hebt geïnstalleerd, navigeert u naar het WVM-bestand in de volgende map:

com.google.android.videos / files / Movies /

WVM-bestanden lijken te zijn opgeslagen in dezelfde indeling als .WMV bestanden maar zijn niet uitwisselbaar. Probeer de extensie ".wvm" niet te wijzigen in ".wmv". Als u een WVM-bestand tegenkomt, kunt u het niet op uw computer afspelen vanwege de DRM-codering. Het WVM-bestand wordt gemaakt en gecodeerd om alleen in Google Play Movies & TV.

OPMERKING: U kunt een WVM-bestand converteren naar een ander bestand, zoals .MP4 of .MKV , dat wordt ondersteund door andere desktop- en mobiele videospelers. Met Handremmen en Brorsoft Video Converter kunt u WVM-bestanden converteren naar andere video-indelingen.

Programma's die openen WVM bestanden

Over WVM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wvm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Google Play Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.