Hoofd : Bestandsextensies : .wtv Het dossier

.wtv Bestandsextensie

Bestandstype Windows Recorded TV Show File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.WTV optienummer

Videobestand opgenomen door Windows Media Center, een programma dat wordt gebruikt om multimedia-inhoud af te spelen en tv-programma's op te nemen; codeert video met behulp van MPEG-2-compressie en -audio met MPEG-1 Layer II of Dolby Digital AC-3-compressie; kan ook beschrijvende metadata en Digital Rights Management (DRM) -informatie bevatten.

Meer informatie

WTV-bestanden worden gemaakt door de Stream Buffer Engine (SBE) wanneer Windows Media Center een televisieprogramma opneemt. Ze worden standaard opgeslagen in de map \ Users \ public \ Recorded TV \. Opgenomen programma's kunnen worden geopend en afgespeeld in Windows Media Center.

Het WTV-bestandsformaat heeft het vorige bestandsformaat .DVR-MS vervangen in de Windows 7-versie van Windows Media Center. WTV-bestanden kunnen worden terug geconverteerd naar DVR-MS-bestanden door er met de rechtermuisknop op te klikken in Windows Media Center en de optie "Converteren naar .dvr-ms-indeling" te selecteren.

Programma's die openen WTV bestanden
Windows
Microsoft Windows Media Center
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
Nero
CyberLink PowerDVD
DRD Systems VideoReDo
CyberLink Media Suite
Bigasoft WTV Converter
DVRSoft WTV to AVI Converter

Over WTV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wtv is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Recorded TV Show File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.