Hoofd : Bestandsextensies : .wsve Het dossier

.wsve Bestandsextensie

Bestandstype Wondershare Filmora for Mac Project File

Ontwikkelaar Wondershare
Categorie Videobestanden
Formaat XML

.WSVE optienummer

Videoprojectformaat gebruikt door de Mac OS X-versie van Wondershare Filmora, een toepassing die wordt gebruikt om persoonlijke video's te maken; bevat een videoproject dat audiotracks ondersteunt; kan ook overgangen, filters, overlays, tekst, geluidseffecten en elementen bevatten; staat toe dat een project op een later tijdstip wordt opgeslagen en gewijzigd.

Meer informatie

Je kunt WSVE-projecten exporteren naar verschillende videoformaten, waaronder .MOV , .MP4 , .M4V , .MKV , .AVI , .F4V , .FLV , and .WMV . Je kunt de video ook delen met YouTube, Facebook, Vimeo, DVD of verschillende mobiele apparaten.

OPMERKING: De bestandsextensie .WVE wordt gebruikt voor het opslaan van projecten voor de Windows-versie van Wondershare Filmora.

p>
Programma's die openen WSVE bestanden
Windows
Wondershare Filmora
Macintosh
Wondershare Filmora

Over WSVE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wsve is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Wondershare Filmora for Mac Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.