Hoofd : Bestandsextensies : .wsdl Het dossier

.wsdl Bestandsextensie

Bestandstype Web Services Description Language File

Ontwikkelaar W3C
Categorie Web-bestanden
Formaat XML

.WSDL optienummer

Informatiebestand geschreven in de WSDL XML-indeling, die wordt beheerd door W3C.org; biedt beschrijvingen van 'poorten' of netwerkeindpunten op internet of een ander netwerk; vaak gebruikt voor het publiceren van datafeeds en specificaties voor toegang op afstand tot applicaties.

Meer informatie

WSDL-bestanden beschrijven informatie zoals de types (gegevenstypedefinities), berichten (de gecommuniceerde gegevens), bewerkingen (acties) en protocollen die door de service worden gebruikt. Ze beschrijven deze informatie echter vaak op een abstract niveau. Daarom vereisen WSDL-bestanden gewoonlijk een ander bestand dat de bindingen voor de parameters van de service biedt. Hierdoor kunnen WSDL-bestanden worden hergebruikt met meerdere verschillende bindingen.

Elk aantal technologieën kan worden gebruikt voor de koppeling aan WSDL-services. WSDL-bestanden worden bijvoorbeeld gebruikt door ASP.NET, C / C ++ en Java-toepassingen.

OPMERKING: Microsoft Visual Studio bevat een programma met de naam Web Services Description Language Tool (Wsdl.exe), dat kan worden gebruikt voor het maken van WSDL-bestanden.

Programma's die openen WSDL bestanden
Windows
Progress Stylus Studio
Microsoft Visual Studio
Liquid Technologies Liquid XML Studio

Over WSDL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wsdl is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Web Services Description Language File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.