Hoofd : Bestandsextensies : .wpg Het dossier

.wpg Bestandsextensie

Bestandstype1 Ironsight Game Data File

Ontwikkelaar Aeria Games
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is WPG file?

Een WPG-bestand is een spelgegevensbestand dat wordt gebruikt door Aeria Games IronSight, een first-person militair schietspel. Het bevat informatie die een aspect van de gameplay beschrijft, zoals een wapen-, wapengeluids-, kaart-, personage- of karaktergeluid.

Meer informatie

Waarschijnlijk zie je alleen een WPG-bestand als je de gameplay van Ironsight wilt wijzigen. WPG-bestanden zijn te vinden in de installatiemap van de Ironsight-game:

C: \ AeriaGames \ Ironsight \ data

Gemeenschappelijk WPG bestandsnamen

weapon_ar.wpg - WPG-bestand met informatie over het assault rifle-wapen in Ironsight.

Programma's die openen WPG bestanden

Bestandstype2 WordPerfect Graphic File

Ontwikkelaar Corel
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.WPG optienummer2

Afbeelding gemaakt door WordPerfect, een tekstverwerkingsprogramma; kan zowel vector- als bitmapafbeeldingsgegevens bevatten en kan maximaal 256 kleuren bevatten; kan ook Encapsulated PostScript ( .EPS ) informatie bevatten; vaak gebruikt voor clipartafbeeldingen die zijn ingebed in tekstverwerkingsdocumenten.

Meer informatie

De WPG-indeling wordt voornamelijk gebruikt door WordPerfect en wordt ondersteund door andere Corel-toepassingen, zoals PaintShop Pro en de CorelDRAW Graphics Suite. Gratis programma's die WPG-bestanden kunnen openen en naar andere beeldformaten kunnen converteren, zijn Inkscape en Perfectspot. Het Libwpg-project biedt ook een gratis C ++ -bibliotheek voor het converteren van WPG-afbeeldingen naar andere indelingen.

Programma's die openen WPG bestanden
Windows
Corel PaintShop Pro
Inkscape
ACD Systems Canvas
Serif PhotoPlus
CorelDRAW
Microsoft Excel
Corel WordPerfect
Linux
Inkscape
Macintosh
Inkscape
Lemkesoft GraphicConverter

Over WPG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wpg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype WordPerfect Graphic File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.