Hoofd : Bestandsextensies : .wpe Het dossier

.wpe Bestandsextensie

Bestandstype1 openCanvas 1.1 Event File

Ontwikkelaar Portalgraphics
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

Wat is WPE file?

Bestand gemaakt door OpenCanvas 1.1, een gratis tekenprogramma ontworpen voor gebruik met tekentablets; slaat de streekgebeurtenissen op die zijn gebruikt om de tekening te maken, zodat deze opnieuw kan worden gemaakt of gereanimeerd in de software.

Meer informatie

openCanvas was oorspronkelijk een gratis programma, maar werd later gecommercialiseerd. Versie 5 van openCanvas gebruikt nu de .OC5 extensie voor evenementen, maar het kan nog steeds WPE-bestanden openen.

Programma's die openen WPE bestanden

Bestandstype2 WordPerfect Entrust Document

Ontwikkelaar Corel
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.WPE optienummer2

Versleuteld document gemaakt door WordPerfect-installaties met integratie van Entrust-server, een functie die beschikbaar is bij oudere versies van WordPerfect; slaat een digitaal ondertekend document op dat de ondertekenaar en de geldige ontvangers opgeeft.

Programma's die openen WPE bestanden
Windows
Corel WordPerfect

Over WPE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wpe is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype WordPerfect Entrust Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.