Hoofd : Bestandsextensies : .wpb Het dossier

.wpb Bestandsextensie

Bestandstype1 openCanvas 1.1 Image

Ontwikkelaar Portalgraphics
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is WPB file?

Afbeelding gemaakt met openCanvas 1.1, de gratis versie van openCanvas-tekensoftware voordat deze werd gecommercialiseerd; vaak gebruikt voor het opslaan van animetekeningen en andere digialen.

Meer informatie

Met openCanvas kunnen gebruikers de tekenstreepgebeurtenissen registreren die worden gebruikt om WPB-afbeeldingen te maken en ze vervolgens in de software afspelen. Event-bestanden voor openCanvas 1.1 gebruiken de .WPE extensie.

OPMERKING: openCanvas gebruikt nu .OCI bestanden voor getekende afbeeldingen.

Programma's die openen WPB bestanden

Bestandstype2 Windows Phone Device Manager Backup File

Ontwikkelaar Windows Phone Device Manager
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.WPB optienummer2

back-upbestand gemaakt door Windows Phone Device Manager, een extern programma dat wordt gebruikt voor het beheren van mobiele Windows Phone-apparaten; kan applicaties, contacten, berichten en andere telefonische informatie omvatten; gebruikt voor het herstellen van apparaatgegevens.

Meer informatie

OPMERKING: Windows Phone Device Manager vereist dat Zune en de Windows Phone SDK zijn geïnstalleerd. Zune is een multimediatoepassing van Microsoft voor Windows.

Programma's die openen WPB bestanden
Windows
Windows Phone Device Manager

Over WPB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wpb is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Phone Device Manager Backup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.