Hoofd : Bestandsextensies : .wot Het dossier

.wot Bestandsextensie

Bestandstype1 WebEx Recording File

Ontwikkelaar Cisco Systems
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is WOT file?

Videobestand gemaakt door oudere versies van WebEx-software voor zakelijke vergaderingen; slaat een opname op van het gesprek en getoonde presentaties; gebruikt voor het beoordelen van vergaderingen.

Meer informatie

Het WOT-formaat kan nog steeds worden bekeken met de oudere WebEx-speler. WebEx gebruikt nu de .WRF en .ARF formaten voor opnames.

Programma's die openen WOT bestanden

Bestandstype2 Web Of Trust File

Ontwikkelaar PGP
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

.WOT optienummer2

Slaat OpenPGP-informatie op, zoals ID's, namen en handtekeningen van beveiligingssleutels; gebruikt voor het verifiëren en decoderen van gecodeerde e-mailberichten; opgeslagen in een Bzip2 gecomprimeerd archief.

Meer informatie

WOT-bestanden kunnen worden geopend met behulp van de PGP Desktop-software of een e-mailprogramma dat OpenPGP ondersteunt.

Programma's die openen WOT bestanden
Linux
Wotsap
Macintosh
PGP Desktop

Over WOT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wot is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Web Of Trust File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.