Hoofd : Bestandsextensies : .world Het dossier

.world Bestandsextensie

Bestandstype1 WorldPainter File

Ontwikkelaar WorldPainter
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is WORLD file?

Bestand gemaakt door WorldPainter, een programma dat wordt gebruikt voor het bouwen van werelden voor de game Minecraft; kan zowel terrein als geborstelde kleuren omvatten die het uitzicht van het landschap wijzigen; kan worden geëxporteerd naar een Minecraft-wereld (level.dat en .MCA regio's) om in het spel te importeren.

Programma's die openen WORLD bestanden

Bestandstype2 The Sims 3 Create a World Tool File

Ontwikkelaar Electronic Arts
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.WORLD optienummer2

Spelbestand gemaakt door De Sims 3 Create a World (CAW) Tool, een programma waarmee spelers aangepaste 3D-werelden kunnen maken voor De Sims 3; slaat terrein, wegen, trottoirs, padrouteringsinformatie, kavels, gebouwen, kunstmatige Sims en verschillende soorten objecten op; gebruikt als het opslagformaat voor de CAW Tool.

Meer informatie

Wanneer je klaar bent met het bewerken van een wereld, kun je deze exporteren naar je lokale De Sims 3-game door Bestand → Exporteren te kiezen. Je kunt ook je werelden delen via De Sims 3 Exchange online.

Programma's die openen WORLD bestanden

Bestandstype3 Terraria Mobile World File

Ontwikkelaar Re-Logic
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.WORLD optienummer3

Spelbestand gemaakt en gebruikt door de mobiele versie van Terraria, een 2D-actie-avontuur en een spel voor het bouwen van sandbox; bevat een wereld waarmee de speler samenwerkt tijdens het spelen van het spel; omvat terrein, water, items, monsters en andere objecten.

Meer informatie

Het WORLD-bestand kan een vooraf geïnstalleerde gamemap zijn of een aangepaste kaart die door de gebruiker is gemaakt. Het wordt gebruikt voor gameplay voor één of meerdere spelers.

OPMERKING: De Windows-versie van Terraria gebruikt de .WLD -extensie om wereldgegevens te bewaren.

Gemeenschappelijk WORLD bestandsnamen

[world name] .world - Het bestand is genoemd naar de naam van de wereld.

Programma's die openen WORLD bestanden

Bestandstype4 Starbound World File

Ontwikkelaar Starbound Player File
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.WORLD optienummer4

Een WORLD-bestand bevat informatie over een wereld in Starbound, een 2D-ruimteverkenningsspel. Het slaat wereldinformatie op, zoals de locatie van de planeet, de coördinaten van het universum en alle veranderingen die jouw personage in Starbound in de wereld heeft aangebracht.

Meer informatie

WORLD-bestanden bevatten alle wijzigingen die een Starbound-personage heeft aangebracht aan de wereld. Hoe meer wijzigingen het personage heeft aangebracht, hoe meer informatie wordt opgeslagen en hoe groter de bestandsgrootte.

WORLD-bestanden zijn te vinden in de map "universe" in de map "Starbound". Als u bijvoorbeeld Starbound via Steam hebt gekocht, worden de WORLD-bestanden opgeslagen op de volgende locatie in Windows:

C: / Program Files / Steam / SteamApps / common / Starbound / universe

Programma's die openen WORLD bestanden

Over WORLD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .world is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Starbound World File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.