Hoofd : Bestandsextensies : .wlmp Het dossier

.wlmp Bestandsextensie

Bestandstype Windows Live Movie Maker Project File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.WLMP optienummer

Een WLMP-bestand is een filmprojectbestand gemaakt door Windows Live Movie Maker, een programma waarmee gebruikers hun eigen films en diavoorstellingen kunnen maken. Het bevat filmovergangen, muziek en effecten, evenals koppelingen naar digitale foto's of video's. WLMP-bestanden worden gebruikt om video's te maken, maar deze bevatten geen echte video.

Meer informatie

WLMP-bestanden worden gebruikt om persoonlijke video's te maken om te delen met vrienden en familie. Ze kunnen worden geëxporteerd naar .WMV bestanden, gepubliceerd op YouTube en gebrand op dvd's.

Windows Live Movie Maker is oorspronkelijk uitgebracht in 2000 als onderdeel van de Windows Essentials-softwaresuite. Het wordt voornamelijk gebruikt om video's te maken en te bewerken en ze vervolgens te delen met YouTube, Facebook, Vimeo, Flickr of OneDrive. In 2012 beëindigde Windows de Windows Live-naam en werd het programma bekend als alleen Windows Movie Maker.

Programma's die openen WLMP bestanden

Over WLMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wlmp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Live Movie Maker Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.