Hoofd : Bestandsextensies : .wie Het dossier

.wie Bestandsextensie

Bestandstype WordPress Widget Export File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Plugin bestanden
Formaat N/A

.WIE optienummer

Geëxporteerd widgetbestand gemaakt door Widget Importer & Exporter, een WordPress-plug-in die wordt gebruikt om widgets te importeren en exporteren; bevat een widget in JSON-indeling die is geëxporteerd van een WordPress-site.

Meer informatie

De Widget Importer & Met Exporter kunt u een WIE-bestand importeren naar andere sites of een widget op een later tijdstip terugzetten naar een site. Eenmaal geïnstalleerd in WordPress, de Widget Importer & Exporteur is beschikbaar onder 'Extra' in het Dashboard. Geëxporteerde WIE-bestanden worden gewoonlijk opgeslagen in de "XML" -map van uw themamap.

Programma's die openen WIE bestanden

Over WIE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wie is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype WordPress Widget Export File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.