Hoofd : Bestandsextensies : .widget Het dossier

.widget Bestandsextensie

Bestandstype1 Yahoo! Widget

Ontwikkelaar Yahoo!
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Zip

Wat is WIDGET file?

Klein programma aangeduid als een "widget" die wordt uitgevoerd door de Yahoo! Widget Engine; voorheen gerund in Konfabulator, dat nu deel uitmaakt van Yahoo!

Meer informatie

OPMERKING: Yahoo! Widgets zijn niet meer beschikbaar en de website is niet langer beschikbaar. WIDGET-bestanden worden opgeslagen in een .ZIP -formaat en kunnen worden geopend met elk Zip-decompressieprogramma. Hernoem gewoon de bestandsextensie van ".widget" naar ".zip" en pak het archief uit.

Programma's die openen WIDGET bestanden

Bestandstype2 Microsoft Windows Mobile Widget

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Zip

.WIDGET optienummer2

HTML-gebaseerde widget gebruikt door Windows Mobile, een besturingssysteem voor PDA's, digitale telefoons en andere mobiele apparaten; bevat een archief van bestanden in een gecomprimeerde Zip-indeling; kan .HTML , .XML , .CSS en .JS bestanden opslaan, evenals andere webgebaseerde bestanden.

Meer informatie

WIDGET-bestanden worden gebruikt voor het implementeren van kleine programma's voor functies zoals weer- en nieuwsrapporten, kaarten en games.

OPMERKING: WIDGET-bestanden zijn in feite .ZIP bestanden die zijn hernoemd met de extensie ".widget". Daarom kunt u ze uitpakken door de bestandsextensie te hernoemen naar ".zip" en ze te decomprimeren met behulp van elk Zip-compatibel decompressieprogramma.

Programma's die openen WIDGET bestanden

Bestandstype3 HybridJava Widget

Ontwikkelaar HybridServerPages Group
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.WIDGET optienummer3

Widget gemaakt in HybridJava, een taal die HTML en Java combineert in een enkele syntaxis; bevat een functie die kan worden aangeroepen vanuit een .PAGE -bestand; kan meerdere "slots" bevatten die als verschillende stappen binnen de functie dienen.

Meer informatie

HybridJava WIDGET-bestanden moeten in de submap \ widgets op de webserver worden geplaatst. HybridJava Compiler is beëindigd.

Programma's die openen WIDGET bestanden
Windows
HybridJava Compiler
Text editor
Linux
HybridJava Compiler
Text editor
Macintosh
HybridJava Compiler
Text editor

Over WIDGET bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .widget is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype HybridJava Widget beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.