Hoofd : Bestandsextensies : .wfsp Het dossier

.wfsp Bestandsextensie

Bestandstype Wondershare Fantashow Project

Ontwikkelaar Wondershare
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.WFSP optienummer

Een WFSP-bestand is een videoproject gemaakt door Fantashow, een video-editor voor het maken van homemovies. Het bevat projectelementen, waaronder verwijzingen naar geïmporteerde video, audio en afbeeldingen. WFSP-bestanden bevatten ook een door de gebruiker gekozen videostijl, zoals Stunning Film, Blinds Effect en Shining Life.

Meer informatie

Het WFSP-bestand is het hoofdbestand dat is gekoppeld aan Fantashow. Het bestand wordt aangemaakt wanneer u uw project voor de eerste keer opslaat. Wanneer u klaar bent met uw homemovie, kunt u deze rechtstreeks naar de dvd branden of delen via e-mail of een sociale site.

OPMERKING: Wondershare Fantashow is niet meer beschikbaar.

Programma's die openen WFSP bestanden

Over WFSP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wfsp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Wondershare Fantashow Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.