Hoofd : Bestandsextensies : .wea Het dossier

.wea Bestandsextensie

Bestandstype Ecotect Weather File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.WEA optienummer

Weergegevensbestand gebruikt door Autodesk Ecotect, een gebouwanalyseprogramma voor het ontwerpen van energiezuinige gebouwen; kan ook worden geopend met behulp van de Weer-tool, een programma dat wordt gebruikt voor het analyseren en visualiseren van elk uur klimaatgegevens.

Meer informatie

WEA-bestanden bevatten weerpatrooninformatie en worden gebruikt voor simulatiedoeleinden. Ze worden opgeslagen in een binair formaat dat alleen kan worden geopend met Autodesk-software.

OPMERKING: Autodesk verwierf het Ecotect-programma van Square One Research in 2008. Maar in 2015 was Ecotect Analysis niet langer beschikbaar voor aankoop.

Programma's die openen WEA bestanden
Windows
Autodesk Ecotect Analysis

Over WEA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wea is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Ecotect Weather File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.