Hoofd : Bestandsextensies : .wdseml Het dossier

.wdseml Bestandsextensie

Bestandstype Thunderbird Searchable Email File

Ontwikkelaar Mozilla
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.WDSEML optienummer

Bestand gemaakt door Mozilla Thunderbird, een gratis e-mail- en nieuwsprogramma; bevat informatie over e-mailberichten en maakt het zoeken in Windows mogelijk om specifieke inhoud in de e-mails te vinden bij het uitvoeren van Windows-zoekopdrachten; biedt gemak voor Windows Thunderbird-gebruikers.

Meer informatie

WDSEML-bestanden worden gemaakt wanneer de gebruiker kiest voor het inschakelen van Windows-zoekintegratie in Thunderbird (Extra → Opties en selecteer Geavanceerd → Algemeen → Systeemintegratie → Zoeken in Windows toestaan om berichten te zoeken). U kunt het genereren van deze bestanden uitschakelen door de optie uit te schakelen.

OPMERKING: WDSEML staat voor "Windows Desktop Search Email".

Programma's die openen WDSEML bestanden
Windows
Mozilla Thunderbird
Linux
Mozilla Thunderbird
Macintosh
Mozilla Thunderbird

Over WDSEML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wdseml is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Thunderbird Searchable Email File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.