Hoofd : Bestandsextensies : .wdp Het dossier

.wdp Bestandsextensie

Bestandstype1 AutoCAD Electrical Project File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie CAD-bestanden
Formaat Text

Wat is WDP file?

Projectbestand gemaakt door AutoCAD Electrical, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van bedradingsschema's; bevat een eenvoudige tekstlijst van draaddiagramtekeningbestanden die samen het algemene diagram vormen; bevat ook projectinstellingen.

Meer informatie

WDP-bestanden kunnen absolute of relatieve padreferenties naar tekeningbestanden bevatten. Daarom, als u een WDP-bestand met een relatief pad naar een andere locatie verplaatst, kan AutoCAD Electrical de tekeningbestanden mogelijk niet vinden, tenzij u ze ook verplaatst.

OPMERKING: WDP-bestanden bevatten verwijzingen naar tekeningen maar niet naar de tekeningen tekeningen zelf.

Programma's die openen WDP bestanden

Bestandstype2 Windows Media Photo File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.WDP optienummer2

Gecomprimeerde rasterafbeeldingsindeling ontwikkeld door Microsoft; vergelijkbaar met het .JPG formaat, maar gebruikt een hogere mate van compressie en ondersteunt zowel lossy als lossless compressie; hoofdzakelijk gebruikt voor digitale foto's met een hoge resolutie; kan worden gebruikt met verschillende Microsoft-producten, waaronder Windows Photo Viewer, Windows Live Movie Maker (WLMM) en Microsoft Word.

Meer informatie

OPMERKING: het Windows Media Photo-formaat is overgeschakeld naar het HD Photo-formaat, dat de bestandsextensie .HDP gebruikt.

Programma's die openen WDP bestanden
Windows
Adobe Photoshop
Corel PaintShop Pro
Serif PhotoPlus
IrfanView
Microsoft Windows Photo Viewer
Axel Rietschin FastPictureViewer
dotPDN paint.net
MAGIX VEGAS
CoolUtils Total Image Converter
Microsoft Windows Live Movie Maker
Alchemy Mindworks Graphic Workshop Professional
Macintosh
Adobe Photoshop

Bestandstype3 Windev Project File

Ontwikkelaar PC SOFT
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.WDP optienummer3

Ontwikkelaarsproject gemaakt door WinDev, een programma dat wordt gebruikt voor het bouwen van Windows en mobiele applicaties; kan meerdere programmavensters ( .WDW of .WPW bestanden), broncode en buildinformatie voor de toepassing bevatten; kan worden gecompileerd tot een definitief uitvoerbaar programma wanneer voltooid.

Programma's die openen WDP bestanden

Over WDP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wdp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Windev Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.