Hoofd : Bestandsextensies : .wcp_settings Het dossier

.wcp_settings Bestandsextensie

Bestandstype Alpha Five Settings File

Ontwikkelaar Alpha Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

.WCP_SETTINGS optienummer

instellingenbestanden gemaakt door Alpha Five, een IDE die wordt gebruikt om web-, mobiele en desktoptoepassingen te ontwikkelen; bevat Web Project-instellingen voor een profiel; bevat gegevens zoals de projectnaam en het pad naar de map "WebProject" met projectbestanden zoals .A5W , .A5WCMP , .PNG en .A5RPT ; bevindt zich op dezelfde locatie als de map "WebProjects", die zich in uw projectmap bevindt.

Meer informatie

OPMERKING: in 2013 werd Alpha Five Alpha Anywhere.

Gemeenschappelijk WCP_SETTINGS bestandsnamen

[naam van het project] .wcp_settings - Wanneer u een nieuw project maakt, wordt het WCP_SETTINGS-bestand gemaakt met dezelfde naam als uw nieuwe project.

Programma's die openen WCP_SETTINGS bestanden

Over WCP_SETTINGS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wcp_settings is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Alpha Five Settings File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.