Hoofd : Bestandsextensies : .wbm Het dossier

.wbm Bestandsextensie

Bestandstype1 Wireless Bitmap Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is WBM file?

Zwart-wit bitmapafbeelding gebruikt door mobiele apparaten zoals PDA's en mobiele telefoons; kan via sms-berichten tussen telefoons worden overgedragen; vergelijkbaar met een .BMP bestand, maar ondersteunt alleen monochrome afbeeldingen.

Meer informatie

Draadloze bitmapbestanden gebruiken vaker de .WBMP -extensie.

Programma's die openen WBM bestanden
Windows
Newera Graphics Converter Pro
XnViewMP
Corel PaintShop Pro
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP
Adobe Photoshop Elements 2019

Bestandstype2 Webmin Module

Ontwikkelaar Webmin
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

.WBM optienummer2

Plug-inbestand gebruikt door Webmin, een webgebaseerde systeembeheergebruikersinterface voor Unix; slaat een module op, die een add-on is voor de basissoftware; gebruikt voor het toevoegen van nieuwe bedieningspanelen of rapportinterfaces, zoals printermanagers, webserverbesturingselementen of systeemmonitors.

Meer informatie

WBM-bestanden worden vaak gedistribueerd met de samengestelde extensie "* .wbm.gz," omdat ze kunnen worden gecomprimeerd met .GZ -compressie.

Programma's die openen WBM bestanden
Linux
Webmin

Over WBM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wbm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Webmin Module beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.