Hoofd : Bestandsextensies : .wb2 Het dossier

.wb2 Bestandsextensie

Bestandstype1 Webshots Picture File

Ontwikkelaar Threefold Photos
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is WB2 file?

Afbeeldingsbestandsindeling gemaakt en gebruikt door Webshots Desktop Connect, een programma waarmee gebruikers afbeeldingen kunnen bekijken, ordenen en delen; bevat een afbeelding die is opgeslagen in het eigen formaat van Webshots.

Meer informatie

WB2-bestanden worden gebruikt door Webshots om afbeeldingen te bekijken, op te slaan en te delen voor achtergrond- en schermbeveiligingsdoeleinden. De WB2-bestandsextensie heeft de bestandsextensie .WB1 vervangen.

Programma's die openen WB2 bestanden

Bestandstype2 Corel Quattro Pro File

Ontwikkelaar Corel
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.WB2 optienummer2

Bestand gemaakt door Quattro Pro, een spreadsheetprogramma dat deel uitmaakt van het Corel WordPerfect Office-pakket; bevat spreadsheetgegevens, grafieken, berekeningen, scripts; vaak gebruikt voor persoonlijke financiën of kantoorgerelateerde taken.

Meer informatie

WB2-bestanden kunnen in veel versies van Excel naar Microsoft Excel-spreadsheets worden geconverteerd. Diagrammen, tekeningen en OLE-objecten worden echter waarschijnlijk niet correct geconverteerd.

De WB2-bestandsextensie wordt gebruikt door Quattro Pro Windows 6.0.

Programma's die openen WB2 bestanden
Windows
Microsoft Excel
Corel Quattro Pro

Over WB2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wb2 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Corel Quattro Pro File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.