Hoofd : Bestandsextensies : .wb1 Het dossier

.wb1 Bestandsextensie

Bestandstype1 Corel Quattro Pro File

Ontwikkelaar Corel
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is WB1 file?

Bestand gemaakt door Quattro Pro, een spreadsheetprogramma dat is opgenomen in Corel WordPerfect Office; bevat spreadsheetgegevens zoals vellen, berekeningen, cijfers en grafieken; gebruikt voor algemene zakelijke kantoor- en persoonlijke financiën.

Meer informatie

WB1-bestanden kunnen worden geconverteerd naar Microsoft Excel-spreadsheets met behulp van een Microsoft-converter. Het is echter waarschijnlijk dat objecten zoals tekeningen, OLE-objecten en diagrammen niet correct worden geconverteerd.

De WB1-extensie wordt gebruikt door Quattro Pro Win-versies 1.0 t / m 5.0.

OPMERKING: WB1-bestanden worden niet langer ondersteund door Excel 2007 en hoger.

Programma's die openen WB1 bestanden
Windows
Microsoft Excel
Corel Quattro Pro

Bestandstype2 Webshots Picture File

Ontwikkelaar AG Interactive
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.WB1 optienummer2

Afbeeldingsbestand gebruikt door Webshots Desktop Connect, een programma waarmee gebruikers afbeeldingen kunnen bekijken, ordenen en delen; bevat een afbeelding die is opgeslagen in het eigen formaat van Webshots; gebruikt voor het opslaan, bekijken en delen van foto's; hetzelfde als .WBD bestanden.

Meer informatie

OPMERKING: Webshots Desktop Connect was voorheen bekend als Webshots Desktop en was eigendom van AG Interactive voordat het in 2012 werd overgenomen door Threefold Photos.

Programma's die openen WB1 bestanden
Windows
XnViewMP
fCoder Group Image Converter Plus
BioniX Wallpaper
Threefold Photos Webshots Desktop Connect
Ultimate Webshots Converter
Linux
XnViewMP
Ultimate Webshots Converter
Macintosh
XnViewMP
Ultimate Webshots Converter

Over WB1 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wb1 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Webshots Picture File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.