Hoofd : Bestandsextensies : .war Het dossier

.war Bestandsextensie

Bestandstype Java Web Archive

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Binary

.WAR optienummer

Een WAR-bestand is een gecomprimeerd pakket met op Java gebaseerde webcomponenten en toepassingen die op een webserver worden uitgevoerd. Het is op dezelfde manier geformatteerd als een .JAR -bestand, maar bevat extra informatie die de toepassingsserver vertelt welke Java-servletklasse moet worden uitgevoerd.

Meer informatie

WAR-bestanden kunnen server-side utiliteitsklassen bevatten (zoals databasebonen en winkelwagentjes), statische webresources (HTML-, afbeeldings- en geluidsbestanden) en klassen aan de clientzijde (applets en utiliteitsklassen). Ze kunnen op een webserver worden uitgevoerd met behulp van een ondersteunend programma zoals de Tomcat Web Application Manager in Apache.

Omdat WAR-bestanden worden opgeslagen in een archiefindeling, kan de inhoud van een WAR-bestand worden geëxtraheerd met behulp van een bestand decompressie hulpprogramma zoals Stuffit Expander.

Programma's die openen WAR bestanden
Windows
ESTsoft ALZip
RARLAB WinRAR
Zipeg
Oracle Java Virtual Machine
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
Apache Tomcat
Oracle Java Virtual Machine
unrar
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Corel WinZip Mac
Zipeg
Oracle Java Virtual Machine

Over WAR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .war is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Java Web Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.