Hoofd : Bestandsextensies : .wa2 Het dossier

.wa2 Bestandsextensie

Bestandstype Wonderland Adventures Custom Adventure File

Ontwikkelaar Midnight Synergy
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.WA2 optienummer

Aangepast avonturenbestand gebruikt door Wonderland Adventures (WA), een 3D-puzzelavonturenspel; slaat gegevens op voor een door de gebruiker gemaakt avontuur dat is samengesteld in Wonderland Adventures Editor.

Meer informatie

WA2-bestanden die worden geëxporteerd vanuit WA Editor bevinden zich in de map Hoofdeditor in de volgende map: Gebruikersgegevens \ Avonturen \ Downloads Outbox

Wanneer het programma Player.exe wordt uitgevoerd, worden de opgeslagen bestanden automatisch geladen in de volgende map: Gebruikersgegevens \ Avonturen \ Downloads inbox

Programma's die openen WA2 bestanden

Over WA2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .wa2 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Wonderland Adventures Custom Adventure File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.