Hoofd : Bestandsextensies : .w32 Het dossier

.w32 Bestandsextensie

Bestandstype1 Win32 Makefile

Ontwikkelaar N/A
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is W32 file?

Ontwikkelaarsbestand gebruikt door Visual Studio, Make en andere programma's gebruikt voor het bouwen van Win32 (Windows) applicatie-uitvoerbare bestanden ( .EXE bestanden); opgeslagen in een platte tekstindeling en bevat instructies voor het samenstellen van het EXE-bestand; vaak Makefile.w32 genoemd.

Programma's die openen W32 bestanden
Windows
Microsoft Visual Studio
GNU Make for Windows

Bestandstype2 WinCAPs Subtitle File

Ontwikkelaar Sysmedia
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.W32 optienummer2

Native ondertiteling bestandsindeling gebruikt door Sysmedia WinCAPs ondertitel voorbereiding software; slaat ondertitelinformatie en tijdcodes op, evenals andere instellingen; gebruikt voor het toevoegen van ondertitels en ondertitels aan zowel opgenomen videobestanden als live videostreams.

Programma's die openen W32 bestanden
Windows
Sysmedia WinCAPs

Over W32 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .w32 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype WinCAPs Subtitle File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.