Hoofd : Bestandsextensies : .vue Het dossier

.vue Bestandsextensie

Bestandstype1 FoxPro 2.x View Settings

Ontwikkelaar N/A
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

Wat is VUE file?

FoxPro-omgevingsinstellingen opslaan, inclusief open tabel-, index-, alternatieve en opmaakbestanden, alle velden in de SET FIELDS-lijst, alle gemaakte relaties en alle filters voor open tabellen

Programma's die openen VUE bestanden

Bestandstype2 Vue Scene File

Ontwikkelaar E-on Software
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.VUE optienummer2

Driedimensionale scène gemaakt met E-on Vue 3D-modelleringssoftware voor de omgeving; gebruikt om 3D-werelden te creëren die verschillende terreinen, water, bergen, wolken en verschillende soorten atmosferen omvatten; ondersteunt het SolidGrowth-plantensysteem en de Ecosysteemtechnologie.

Meer informatie

VUE-bestanden kunnen ook standaard 3D-objecten bevatten, zoals mensen, dieren of andere 3D-modellen, en kunnen ook worden gebruikt om binnenscènes te maken. Vuescènes kunnen statische afbeeldingen of animaties zijn, die zijn gemaakt met behulp van de Vue-tijdlijn.

OPMERKING: E-on Vue is beschikbaar in verschillende edities voor professionals, artiesten en enthousiastelingen.

Programma's die openen VUE bestanden
Windows
E-on Vue
Macintosh
E-on Vue

Over VUE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vue is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Vue Scene File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.