Hoofd : Bestandsextensies : .vst Het dossier

.vst Bestandsextensie

Bestandstype1 VST Audio Plugin

Ontwikkelaar Steinberg
Categorie Plugin bestanden
Formaat N/A

Wat is VST file?

Bestand of map met een VST-plugin (Virtual Studio Technology); gebruikt voor het maken of modelleren van audio-effecten; meestal gebruikt door digitale audioprogramma's om opgenomen geluiden te wijzigen.

Meer informatie

Je kunt VST-bestanden openen met Steinberg Cubase, Image-Line FL Studio en Audacity (met VST ENabler). U kunt ook VST-bestanden openen met LMMS (Linux MultiMedia Studio) met behulp van VeSTige. U moet de extensie ".vst" echter wijzigen in ".dll" voordat u het bestand opent.

Programma's die openen VST bestanden
Windows
Steinberg Cubase
Audacity
Linux
Audacity
Macintosh
Steinberg Cubase
Audacity

Bestandstype2 Visio Drawing Template

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.VST optienummer2

sjabloon gemaakt door Microsoft Visio, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van technische diagrammen; slaat een standaardlay-out en instellingen voor een tekening op; gebruikt voor het maken van meerdere Visio-tekeningen ( .VSD bestanden) vanaf hetzelfde startpunt.

Meer informatie

VST-bestanden kunnen worden gebruikt als basis voor het maken van veel verschillende soorten diagrammen, waaronder flowcharts, organigrammen, systeemontwerpen, netwerkdiagrammen en andere tekeningen.

Programma's die openen VST bestanden
Windows
Microsoft Visio

Bestandstype3 Targa Bitmap Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.VST optienummer3

Rasterafbeelding gebaseerd op het Targa Truevision-formaat; kan gegevens opslaan tot 32 bits per pixel, met 24 bits voor de RGB-informatie en 8 bits voor het alfakanaal; kan ook verliesloze RLE-compressie bevatten om de bestandsgrootte te verkleinen.

Meer informatie

Targa-afbeeldingsbestanden gebruiken meestal de bestandsextensie .TGA .

Programma's die openen VST bestanden
Windows
Adobe Photoshop
Newera Graphics Converter Pro
Adobe Illustrator
ACD Systems Canvas
Corel Painter
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Photoshop Elements 2019
Corel Painter

Over VST bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vst is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Targa Bitmap Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.