Hoofd : Bestandsextensies : .vsp Het dossier

.vsp Bestandsextensie

Bestandstype1 VideoStudio Project File

Ontwikkelaar Corel
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is VSP file?

Projectbestand gemaakt door VideoStudio, een programma dat wordt gebruikt om diavoorstellingen en films te maken; bevat videoprojectgegevens, inclusief verwijzingen naar video-, audio- en afbeeldingsbestanden en filmtijdlijninstellingen en -effecten; gebruikt om filmprojecten op te slaan en te laden.

Meer informatie

VideoStudio-projecten kunnen worden geëxporteerd naar verschillende soorten videobestanden, waaronder .AVI , .MOV en .MTS bestanden. Ze kunnen ook worden gebrand op dvd- of Blu-ray-schijven.

VideoStudio, oorspronkelijk eigendom van Ulead, is in 2006 door Corel overgenomen.

Programma's die openen VSP bestanden
Windows
Corel VideoStudio

Bestandstype2 Visual Studio Performance Report File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

.VSP optienummer2

Ontwikkelaarsbestand gemaakt door Visual Studio-toepassingsontwikkelingssoftware; bevat prestatiemetrics verzameld tijdens een applicatietest; helpt ontwikkelaars bij het identificeren van knelpunten, zodat ze de prestaties kunnen optimaliseren.

Meer informatie

VSP-bestanden kunnen een zeer grote bestandsgrootte hebben. Daarom slaan ontwikkelaars soms rapportsamenvattingbestanden ( .VSPS extensie) op uit hun VSP-bestanden, zodat ze de opslagvereisten kunnen verminderen. Houd er echter rekening mee dat het VSPS-bestand niet alle gegevens bevat die zijn opgeslagen in een VSP-bestand, omdat het een rapportsamenvatting bevat.

OPMERKING: Visual Studio 2011 introduceerde de .VSPX -indeling, die het% vervangt li_nk% -formaat.

Programma's die openen VSP bestanden
Windows
Microsoft Visual Studio

Over VSP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vsp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Visual Studio Performance Report File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.