Hoofd : Bestandsextensies : .vsixmanifest Het dossier

.vsixmanifest Bestandsextensie

Bestandstype VSIX Manifest

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat XML

.VSIXMANIFEST optienummer

Bestand gemaakt door Microsoft Visual Studio, een SDK voor het Windows-systeem; bevat metadata over het .VSIX bestand waarin het zich bevindt.

Meer informatie

De Extension Manager in Visual Studio gebruikt de gegevens in het VSIXMANIFEST-bestand om het VSIX-bestand op uw computer te installeren.

De VSIXMANIFEST-gegevens worden in de volgende indeling weergegeven:

<? xml version="1.0" encoding="utf-8"? > < PackageManifest Version="1.0" > &  &  < Metadata > ... < / Metadata > &  &  < InstallationTargets > ... < / InstallationTargets > &  &  < afhankelijkheden > ... < / afhankelijkheden > &  &  < Activa > ... < / Activa > < / PackageManifest >

OPMERKING: Bij gebruik van projectsjablonen in Visual Studio wordt het manifest source.extension.vsixmanifest genoemd, maar verschijnt dan als extensie.vsixmanifest wanneer gebouwd en verblijvend in het VSIX-bestand.

Programma's die openen VSIXMANIFEST bestanden

Over VSIXMANIFEST bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vsixmanifest is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype VSIX Manifest beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.