Hoofd : Bestandsextensies : .vr Het dossier

.vr Bestandsextensie

Bestandstype VR Studio Project File

Ontwikkelaar HumanEyes
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.VR optienummer

Een VR-bestand is een project gemaakt door VR Studio, een programma dat wordt gebruikt voor het maken, bewerken en publiceren van VR-video's en -foto's. Het bevat een project met video- en audiobestanden en metadata. VR-bestanden worden gemaakt van video vastgelegd door de Vuze VR-camera ontwikkeld door HumanEyes.

Meer informatie

Wanneer u een project opslaat in VR Studio, maakt de toepassing een VR-bestand om de inhoud van het project op te slaan. Met VR Studio kunt u video bijsnijden, bewerkingen toepassen, panoramische effecten toevoegen, volumeniveaus aanpassen en meer. Al deze bewerkingen worden opgeslagen in het VR-bestand als tekst die door het programma kan worden gelezen, dus wanneer het VR-bestand wordt geopend, is het project hetzelfde als toen u het eerder had opgeslagen en gesloten.

Programma's die openen VR bestanden

Over VR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype VR Studio Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.