Hoofd : Bestandsextensies : .vpe Het dossier

.vpe Bestandsextensie

Bestandstype Photoshop Vanishing Point Export File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.VPE optienummer

Bestand gemaakt door de uitgebreide versie van Adobe Photoshop, een professionele grafische bewerkingstoepassing; slaat vliegtuigen met verdwijnpunten op die zijn opgegeven door een ontwerper op een 2D-afbeelding; kan worden geïmporteerd in After Effects, waarbij het 2D-beeld wordt samengevoegd tot verschillende afbeeldingen die worden weergegeven door de vlakken.

Meer informatie

Verdwijnpunten worden gebruikt voor het opgeven van de 3D-geometrie van een 2D-afbeelding, zoals het plaatsen van vlakken op een afbeelding waarbij u door een tunnel kijkt of op een weg naar de horizon. Na het importeren in After Effects kunt u verlichting of andere effecten toevoegen die het oorspronkelijke 2D-beeld driedimensionaal doen lijken.

Om een VPE-bestand in After Effects te importeren, kiest u Bestand → Importeren → Perspectiefpunt (.vpe ) .... Als u een VPE-bestand in Photoshop Extended wilt maken, kiest u Filter → Verdwijnpunt ..., tekent u de vorm van uw vlakken en selecteert u vervolgens 'Exporteren voor na-effecten' in het venster Perspectiefpunt.

Programma's die openen VPE bestanden
Windows
Adobe After Effects
Macintosh
Adobe After Effects

Over VPE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vpe is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Photoshop Vanishing Point Export File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.