Hoofd : Bestandsextensies : .vp3 Het dossier

.vp3 Bestandsextensie

Bestandstype On2 Streaming Video File

Ontwikkelaar On2 Technologies
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.VP3 optienummer

Streaming videobestand gecomprimeerd on-demand met behulp van de VP3 video codec; bevat gecomprimeerde video met variabele compressiepercentages; gebruikt om de hoogst mogelijke videokwaliteit te verzenden vanwege de bandbreedte-aanpassingen en -fluctuaties.

Meer informatie

VP3-bestanden kunnen worden afgespeeld in Windows Media Player en QuickTime op voorwaarde dat ze de juiste codec hebben geïnstalleerd.

Het VP3-formaat is gemaakt door On2 Technologies en wordt nu beheerd door Xiph.org Foundation , die het VP3-formaat heeft bijgewerkt naar het Theora-formaat.

Programma's die openen VP3 bestanden
Windows
Microsoft Windows Media Player

Over VP3 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vp3 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype On2 Streaming Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.