Hoofd : Bestandsextensies : .voi Het dossier

.voi Bestandsextensie

Bestandstype1 VOI Group File

Ontwikkelaar SPAMALIZE
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is VOI file?

Group of Volume of Interest (VOI) -tekeningen gebruikt door het medische programma BrainMaker; definieert 3D interessegebieden (ROI's) op MRI- en PET-hersenscans; VOI's worden opgeslagen als groepen met behulp van de VOIGroup Manager, die een onderdeel is van BrainMaker.

Meer informatie

MatLAB, een toepassing voor wiskunde en wetenschappelijke gegevensverwerking, wordt vaak gebruikt om VOI-bestanden te ontleden.

Programma's die openen VOI bestanden
Windows
The MathWorks MATLAB
Linux
The MathWorks MATLAB
SPAMALIZE BrainMaker
Macintosh
The MathWorks MATLAB

Bestandstype2 Voyetra Voice File

Ontwikkelaar Voyetra
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.VOI optienummer2

Geluidsclip gebruikt met Voyetra-muzieksoftware; verouderd audioformaat dat mogelijk door WinDat wordt geopend, maar niet door de meeste audioprogramma's wordt ondersteund.

Programma's die openen VOI bestanden
Windows
WinDat

Over VOI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .voi is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Voyetra Voice File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.