Hoofd : Bestandsextensies : .vmlt Het dossier

.vmlt Bestandsextensie

Bestandstype VAIO Video File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.VMLT optienummer

Videoformaat dat wordt gebruikt door de hulpprogramma's Picture Motion Browser (PMB) of Windows Movie Maker (WMM) op Sony VAIO computers; slaat videogegevens op die zijn geconverteerd van andere videoformaten, zoals .AVI en MPEG.

Meer informatie

VMLT-bestanden verschijnen vaak na een computercrash of een mislukte installatie van een Windows Service Pack. Wanneer de juiste codec niet beschikbaar is om de PMB- of WMM-videoprojectbestanden af te spelen, worden deze geconverteerd naar een map die een VMLT- en .VMLF -bestand bevat. Als dit gebeurt, opent u het VMLT-bestand met het GSpot-hulpprogramma, dat u informeert over het bestand en of de codecs zijn geïnstalleerd.

OPMERKING: VMLT-bestanden zijn hetzelfde als VMLF-bestanden.

Programma's die openen VMLT bestanden
Windows
GSpot

Over VMLT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vmlt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype VAIO Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.