Hoofd : Bestandsextensies : .vmlf Het dossier

.vmlf Bestandsextensie

Bestandstype VAIO Video File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.VMLF optienummer

Videoformaat dat wordt gebruikt door de hulpprogramma's Picture Motion Browser (PMB) of Windows Movie Maker (WMM) op Sony VAIO computers; bevat videogegevens die zijn geconverteerd van andere videoformaten, zoals MPEG en .AVI .

Meer informatie

VMLF-bestanden verschijnen na een mislukte installatie van een Windows Service Pack of een computercrash. Wanneer de juiste codec niet beschikbaar is om de PMB- of WMM-videoprojectbestanden te decomprimeren, worden deze geconverteerd naar een map die een bestand van VMLF en .VMLT bevat. Als dit gebeurt, opent u het VMLF-bestand met het GSpot-hulpprogramma, dat het bestand onderzoekt en een oplossing voorstelt voor het afspelen van het bestand.

OPMERKING: VMLF-bestanden bevatten dezelfde videogegevens als VMLT-bestanden.

Programma's die openen VMLF bestanden
Windows
GSpot

Over VMLF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vmlf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype VAIO Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.