Hoofd : Bestandsextensies : .vmdk-converttmp Het dossier

.vmdk-converttmp Bestandsextensie

Bestandstype VMWare Fusion Temporary File

Ontwikkelaar VMWare
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.VMDK-CONVERTTMP optienummer

Bestand gemaakt door VMWare Fusion, een programma dat wordt gebruikt voor het uitvoeren van software virtuele machines; opgeslagen in een .VMWAREVM -pakket en bevat tijdelijke informatie voor de virtuele machine.

Meer informatie

VMDK-CONVERTTMP-bestanden kunnen erg groot zijn (honderden gigabytes) en kunnen daarom grote hoeveelheden schijfruimte in beslag nemen. Het is mogelijk dat u deze bestanden verwijdert zonder uw virtuele machine te beschadigen. Voordat u echter handmatige wijzigingen aanbrengt, moet u ofwel 1) de virtuele machine kopiëren voordat u het VMDK-CONVERTTMP-bestand verwijdert om te zorgen dat het de VM niet beschadigt, of 2) raadpleeg de technische ondersteuning van VMWare Fusion.

Programma's die openen VMDK-CONVERTTMP bestanden
Macintosh
VMware Fusion

Over VMDK-CONVERTTMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vmdk-converttmp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype VMWare Fusion Temporary File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.