Hoofd : Bestandsextensies : .vjsproj Het dossier

.vjsproj Bestandsextensie

Bestandstype Visual Studio J# Project

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.VJSPROJ optienummer

Een VJSPROJ-bestand is een project gemaakt door Visual J # ontwikkelingssoftware. Het bevat projectinstellingen en verwijzingen naar bronbestanden die door het project worden gebruikt. VJSPROJ-bestanden worden opgeslagen in de MSBuild-indeling, die kan worden gecompileerd tot een uitvoerbaar programma met behulp van het MSBuild-platform.

Meer informatie

Het VJSPROJ-bestand is een van de verschillende projectbestanden gemaakt door Visual Studio. Het bestand .CSPROJ wordt gebruikt om een C # -project op te slaan en het .VBPROJ -bestand wordt gebruikt om een Visual Basic-project op te slaan.

Visual J # is een programmeertaal die is ontwikkeld als een overgangstaal voor Java en Visual J ++ programmeurs die werken aan .NET Framework-toepassingen.

OPMERKING: Visual J # is nu met pensioen en Visual Studio-ondersteuning voor de programmeertaal eindigde in 2015.

Programma's die openen VJSPROJ bestanden

Over VJSPROJ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vjsproj is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Visual Studio J# Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.