Hoofd : Bestandsextensies : .vix Het dossier

.vix Bestandsextensie

Bestandstype Lightworks Video Index File

Ontwikkelaar EditShare
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.VIX optienummer

Bestand gemaakt door Lightworks, een app voor videobewerking; vergelijkbaar met het bestand .MXF ; bevat video- en audiogegevens die AVCHD-mediabestanden beschrijven met de .MTS -extensie die door Lightworks wordt gebruikt; verwezen door Lightworks om de bewerkingsworkflow te stroomlijnen.

Meer informatie

Nadat een video in Lightworks is geïmporteerd, wordt het VIX-bestand gemaakt. Het bevindt zich in de map "Materiaal" van Lightworks met dezelfde naam als de geïmporteerde video, maar met de extensie VIX aan het einde toegevoegd. Als de geïmporteerde video de naam V23P65J.mts heeft, zou het nieuwe bestand V23P65J.mts.vix zijn.

OPMERKING: .LVIX bestanden zijn hetzelfde als VIX-bestanden maar worden gebruikt voor .MOV en .MP4 mediabestanden.

Programma's die openen VIX bestanden

Over VIX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vix is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Lightworks Video Index File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.