Hoofd : Bestandsextensies : .vir Het dossier

.vir Bestandsextensie

Bestandstype Virus-Infected File

Ontwikkelaar Symantec
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.VIR optienummer

Een VIR-bestand is elk type bestand dat is geïnfecteerd met een computervirus en is hernoemd door een antivirussoftwareprogramma, zoals Symantec Norton AntiVirus of Avira AntiVir. De extensie ".vir" wordt doorgaans toegevoegd aan de bestandsnaam (bijv. Program.exe → program.exe.vir) om aan te geven dat het bestand een virus is en om te voorkomen dat het wordt uitgevoerd.

Meer informatie

Als u de extensie ".vir" verwijdert, kunt u het bestand openen, waardoor het virus ook kan worden uitgevoerd. Daarom moet u VIR-bestanden niet handmatig openen. In plaats daarvan kunt u het antivirusprogramma het beste VIR-bestanden lokaliseren, in quarantaine plaatsen en verwijderen.

Programma's die openen VIR bestanden
Windows
Symantec Norton Security
Avira Antivirus Pro 2019
Should not be opened manually
AdwCleaner
Macintosh
Symantec Norton Security
Should not be opened manually

Over VIR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vir is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Virus-Infected File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.